Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

MOSQUITO horgászegyesület rád vár!

MOSQUITO Horgászegyesület 2018-ban alakult meg Nagykanizsán, a Horgászonline horgászbolttal karöltve. Horgászegyesületi tagságot, horgászkártya kiváltási, horgászkártya regisztrációs lehetőséget kínálunk minden kedves nagykanizsai horgásznak.

Állami horgászjegy kiváltására is van lehetőség nagykanizsai egyesületünknél. Önnek nincs más dolga, mint bemutatni, igazolni horgászvizsgájának meglétét.

Nagykanizsai horgászegyesületünk kedvezményeket is biztosít tagjainak. Minden egyesületi tagunk -10% vásárlási kedvezményben részesül horgászboltunkban és a Horgászonline horgász webáruházban is!

2019-ben amennyiben brutto 50.000 Ft.- felett költ aban az esetben 2020-ban mi fizetjük az Állami jegyét!

Hamarosan horgászvizsgára is lesz lehetőség, jelenleg az igényeket mérjük fel.

Engedély áraink:

– Állami horgászjegy: 2200 Ft.-
– Egyesületi tagdíj: 2000 Ft.-
– Szövetségi tagdíj: 2000 Ft.-

Amennyiben nem rendelkezik horgászkártya regisztrációval, azt nálunk is regisztrálhatja. Illetve minden segítséget megadunk a horgászkártya regisztrációjához a nagykanizsai Horgászonline horgászboltban.

Nagykanizsán hivatalos Horgászkártya regisztrációs pont vagyunk!

Nagykanizsai horgászboltunkban a környező horgászvizekre forgalmazunk napi jegyeket, valamint éves területi engedélyeket. A teljes listáról kérem érdeklődjön a +36-20-380-0026-os telefonszámon.

Nagykanizsai horgászboltunk Nagykanizsa KIrály utca 31/H szám alatt található. Nagykanizsaiként biztos ismerősen cseng Önnek a Csokitanya név, mely az egyik legjobb nagykanizsai édességbolt. Üzletünk a Csokitanya mellett található közvetlenül. A buszpályaudvartól kb. 30 méterre, a sarkon, az utca elején egy zöldséges, valamint egy pékség található. Üzletünk elötti útsakaszon korlátozott számban parkolási lehetőség is biztosított. Kérem vegye figyelembe, hogy a parkolási zónában helyezkedünk el.

Az állami jegy kiváltásának előfeltétele, hogy horgászkártya regisztrációval is rendelkezzen, illetve horgászvizsgáját is igazolnia kell. Ezek hiányában az ügyintézést nem tudjuk megkezdeni. Természetesen mindenben tudunk segíteni, de ekkor kicsit hosszadalmasabb lesz az ügyintézés. Jöjjön be üzletünkbe és kollégáink mindenről szívesen tájékoztatják.

Elérhetőségeink:

Tel.: +36-20-380-0026 Üzletünk száma
Tel.: +36-20-505-9292 Egyesületünk száma
Web: https://horgaszonline.hu
Egyesületi weboldal: https://mosquitohe.hu– Regisztráció az egyesületbe a honlapon

Forrás: http://horgaszmania.hu/lepjen-be-nagykanizsai-horgaszegyesuletunkbe/

Comments are closed.