Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

Szponzorok

Főtámogató

HORGÁSZONLINE

A Nagykanizsa-i Horgász online horgászbolt Nagykanizsa-i egyik legnagyobb horgászboltja. Nagykanizsa-i horgászboltunk 2017. szeptemberében nyitotta meg kapuit Nagykanizsán. A HorgászOnline webáruház hivatalos márka boltja. Termékeink híven tükrözik a horgász webáruházban elérhető hatalmas választékot. Akciós horgász szettek, horgászorsók, horgászbotok, horgász ruházat, horgász eszközök között válogathat kedvére. Online felületünkön megrendelt terméket a boltunkban ingyen, postaköltség mentesen is átveheti!

Keressen bennünket bizalommal a +36-20-380-0026-os telefonszámon! www.horgaszonline.hu  Horgászboltunk címe: 8800 Nagykanizsa Király utca 31/H

FINALBAITS

Final Baits 2019 óta van a piacon egy családi vállalkozás keretében! Hosszú idő tesztelések után hozták a nyilvánosság elé termékeiket, amit csapattagjaik versenykörülmények között 8 évig teszteltek!

A termékpalettáikon megtalálhatók különböző főtt magvak, method mixek, csaliimitációk, pelletek, method horgászcsalik és egyéb más horgászkiegészítők is!

Weboldalukon megtekintheti a teljes termékpalettát a https://finalbaits.hu webcímen!

Támogatók

M. BAITS INTERNATIONAL

Fontos számunkra, hogy termékeink megvásárlásával felejthetetlen élményekhez és hatalmas fogásokhoz segítsük bojlis horgászbarátainkat! Vásároljon az M. Baits International Kft. által forgalmazott termékek széles választékából, és az eredmény garantáltan nem marad el, hiszen mindenki megérdemeli a nagy fogásokat.

Szeretném bemutatni nektek az MBAITS INTERNATIONAL Kft. aki 1988 óta gyártja a csalijait. Bojlikat, pelleteket és a most divatos method termékeket. Köszönjük a támogatásukat előre is, hogy mivel és hogyan támogatnak bennünket, arról későbbiekben fogunk beszámolni. Keressétek a termékeiket, nem fogtok csalódni bennük.