Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

I. KCC – Kanizsa Catfish Cup – Rinyaszentkirály

0

Már csak

szabad hely

  A KCC Kanizsa Catfish Cup horgászversenyre jelen űrlapon keresztül lehet nevezni. Fő szabály szerint ezt az űrlapot a csapatkapitány tölti ki és küldi be. A csapatkapitány a csapat összes tagja által megadott adat pontosságáért felel. A helyek korlátozott száma miatt a verseny szabályzatban megjelölt és a teljes összeget befizetett csapat nevezése biztos. A többiek várólistára kerülnek.

  Csapattag (csapatkapitány)

  Csapattag

  Segítő csapattag


  Csónakigény

  Önmagam és a csapattársaim képviseletében elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.
  Önmagam és a csapattársaim képviseletében elfogadom a Verseny szabályzatot.
  Önmagam és a csapattársaim képviseletében hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen nevezési űrlapon megadott elektronikus levelezési címekre a szervező a versennyel kapcsolatos értesítéséket küldjön.

  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?

  Reload Reload document
  | Open Open in new tab

  Letöltés

  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?

  Reload Reload document
  | Open Open in new tab

  Letöltés

  Hamarosan

  A horgásztó része a nagyatádi székhellyel működő halgazdaságnak, amelynek tavait 1919-1921 között még hadifoglyok építették. A jelenlegi tórendszer 300 hektáros 12 tóból áll, amely 2002-ben magántulajdonba került. Az új tulajdonosok sokmilliós fejlesztésbe kezdtek, hosszú távon gondolkodnak és úgy döntöttek, hogy a haltermelés és haltenyésztés mellett nyitnak a horgászat felé is. 

  2004-ben került átadásra a 23 hektáros rinyaszentkirályi horgásztó, amelyet a Lábodi-Rinya táplál. A tó átlagos vízmélysége 1,5 méter partról könnyen horgászható déli oldalát erdő övezi. A tó jelenlegi halállománya 130-150 mázsa ponty, 15 mázsa csuka köztük több 10 kiló fölötti példány található. A nagyatádi tógazdaság mindig híres volt csukaneveléséről ez a magyarázata annak, miért van ennyi kapitális csuka a tóban. Ugyancsak itt folytak éveken keresztül feketesügér szaporítások ennek köszönhető, hogy ez a remek sporthal egyre nagyobb mennyiségben fogható itt. Süllőből 10 mázsa körül lehet az állomány, kissé visszaszorult a csukainvázió miatt. Annál erőteljesebben fejlődik az amur, amelyből negyven mázsa van a tóban köztük számos rekordlistás példány.
  A tó körül kempingezési lehetőség biztosított: sátorozás, lakókocsi parkolás.

  November 01. és február 28. között csak ragadozó halra lehet napijegyet váltani. A téli horgászatra be kell jelentkezni telefonon, vagy személyesen. A téli horgászati lehetőség ideje: reggel 08:00 és délután 16:00 óra között.
  A horgászatot megkezdeni csak az előírt és szükséges adminisztráció elvégzése és a horgászrend áttanulmányozása, valamint a kötelező tűzvédelmi és balesetvédelmi szabályok tudomásul vétele után lehet! Ezt mindenki aláírásával igazolja (évente legalább egy alkalommal).
  A napijegy ára 2 bottal történő horgászás lehetőségét biztosítja! A tavat megközelíteni csak a rinyaszentkirályi temető felőli úton szabad. Távozni is csak itt lehet a fogási napló leadása és az elvinni szándékozott hal mérlegelése után!

  Megközelítés: Belső-Somogy hangulatos dombságában Kaposvártól 50 km-re, Nagyatádtól 16 km-re a 68-as úton Barcs felé haladva majd Görgeteg községen át jutunk el a csukáiról országos hírűvé lett népszerű horgásztóhoz.

  További képeket illetve a videókat a MÉDIA menüpont Képgaléria és Videógaléria menükben találhattok!

  Event Details

  • From: 2020.04.27.
  • To: 2020.04.30.
  • Starting at: 07:00
  • Finishing at: 09:00

  Event Price

  • HUF 65 000,00

  Address

  • Rinyaszentkirály
  • Hungary
  • +36205059292
  • https://kanizsacarpcup.hu