Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

Sok volt a nagyhal a kanizsai horgászversenyen

Vasárnap tartották a négynapos Kanizsa Carp Cup horgászverseny ünnepélyes eredményhirdetését a Csótónál.

Első alkalommal szervezte meg a tó kezeléséért felelős Vasutas Horgászegyesület azt a versenyt, amelynek során kizárólag nagyméretű halakra „vadászhattak” a résztvevők az összegyúrt bojlikkal.

Németh László elnök értékelőjében jelezte: a résztvevők mindegyike nagyon jó felkészültségű horgász.

  • A verseny első napja kicsit eltántorította a horgászokat, kedvezőtlen volt a fogás, az időjárás miatt. Péntektől viszont már melléjük állt a szerencse. Folyamatosan fogták ki a nagyméretű halakat – mondta Németh László. Azt is: 122 darab halat fogtak a versenyzők, amelynek össztömege a 771 kilogrammot is meghaladta.

Az ünnepségen, melyen részt vett Cseresnyés Péter államtitkár, Balogh Tibor, a Balatoni Horgászegyesületek Szövetségének elnöke és Karádi Ferenc alpolgármester is köszöntőt mondott.

Az első helyet a Centax Fishing Team, Tromposch Attila és Madar László érdemelte ki több, mint 130 kilogramm hal akadt a bojlijukra. Második a Specimen Hunters Team, harmadik a Korvin Carp Team lett.

Forrás: https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sok-volt-a-nagyhal-a-kanizsai-horgaszversenyen-2337633/ | Tulajdonos: ZAOL | Fotó: Szabó Zsófia / Zalai Hírlap

Comments are closed.