Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

Nagyhalfogó verseny a Csónakázó- tavon

Dénes Sándor polgármester köszöntötte a horgászokat a hivatalos megnyitón. Az önkormányzat által is támogatott „nagyhalfogó” versenyre a kanizsaiak mellett Pápáról, Érdről és Pécsről is érkeztek profi indulók.

  • Ez egy különleges dolog, mert ezek a horgászok nem az úgynevezett hagyományos horgászok, akik az 1-2 kilós pontyukat megfogják és ezzel vége. Ők nem is visznek el halat. Ezzel szeretnénk megmutatni azt, milyen nagy halak laknak ebben a tóban – mondta Németh László a Vasutas Horgászegyesület elnöke, a verseny szervezője.

A csapatok horgászhelyeit sorsolás döntötte el. A versenyzők barátként, ismerősként üdvözölték egymást a tó mellett. Mindannyian felkészültek egy olyan megmérettetésre, amilyen még nem volt a városkörnyéki vizeken.

  • Mi nonstop horgászunk, 24 órában, 72 órán át, vagyis három napon keresztül. Ez folyamatos igénybevétel, nem hagyományos horgászmódszerről beszélünk. A csalik mindig a nagy halat célozzák meg. Lehet, hogy akár 24 órán keresztül nem lesz kapásunk, de nagy halak jönnek majd ki ebből a tóból, ezt garantálom. És reméljük, hogy az egytonnás fogást meg fogjuk csinálni vasárnapig – fogalmazott Bakonyi Kornél, szervező.

A szerda esti sátorállítást követően a verseny csütörtök reggel kezdődött. A végeredmény vasárnap délután derül ki.

Forrás: https://kanizsaujsag.hu/hir/201804/nagyhalfogo-verseny-a-csonakazo-tavon | Tulajdonos: NAGYKANIZSA ONLINE

Comments are closed.