Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

72 órán keresztül horgásztak

122 darab hal, 771,8 kilogramm fogás – ez a reggel véget ért, 72 órás Kanizsa Carp Cup mérlege. A nagyhalfogó versenyre 16 csapat nevezett. Az első helyezett majdnem 131 kilogrammnyi halat akasztott meg, de voltak olyanok is, akiknek csütörtök reggel óta semmi sem akadt a horgukra. A Nagykanizsán első alkalommal megrendezett versenyről azonban senki sem távozott üres kézzel.

Művészet és tudomány – így vélekednek a horgászatról azok, akik beneveztek az első alkalommal megrendezett nagyhalfogó versenyre. A résztvevők csütörtök reggeltől talpon voltak, még éjszaka sem pihentek. A Kanizsa Carp Cupon összesen 771,8 kilogramm halat – 122 darab pontyot és amurt – fogtak. Néhányat ide kattintva nézhet meg.

A horgászpárok kifejezetten a nagyhalakra utaztak. A fogások fogása, egy 18 kilós egyed a csapatversenyben harmadik helyezett Schnellbach Gáboré lett, titkos fegyvere egy cseh gyártmányú csali volt. – A legnagyobb halat nekem sikerült megfognom, még az első éjszaka. Igazából egy húzós kapás volt. Kiugrottam a sátorból. A halat talán, ha tíz percig kellett fárasztani, nagyon könnyen kijött – mondta Schnellbach Gábor, a pápai Korvin Carp Team tagja.

A verseny első helyezettjei toronymagasan nyertek. A Madar László és Tromposch Attila által kifogott 18 hal 130, 9 kilogrammot nyomott volna összesen, de a zsákmányokat a szabályok értelmében mindenki visszaengedte a tóba. – Attila barátom három nagyon nagy halat fogott, kettő több mint 15, egy pedig több mint tízkilós volt. Nagy küzdelem volt, itt nagyon erősek a halak. Erősek, nem tudok mást mondani. Egészségesek, szépek, úgyhogy nagyon nagy élmény volt itt nekünk – fogalmazott Madar László, az érdi-gyáli Centax Fishing Team tagja.

Bár volt olyan páros, amelyet a szerencse és a halak is elkerültek, de az első alkalommal megrendezett Kanizsa Carp Cupról végül senki sem távozott üres kézzel.

Helyezettek:

1. helyezett: Centax Fishing Team (130, 90 kg / 18 db hal)
Tromposch Attila (97,05 kg / 12 db hal)
Madar László (33,85 kg / 6 db hal)

2. helyezett: Specimen Hunters Team II (106,53 kg / 17 db hal)
Medgyesi Gergely (56,05 kg / 9 db hal)
Paulin Zoltán (50,475 kg / 8 db hal)

3. helyezett: Korvin Carp Team (74,85 kg / 9 db hal)
Schnellbach Gábor (48,775 kg / 5 db hal)
Turbók Sándor (26,075 kg / 4 db hal)

A legnagyobb fogás: 18,05 kg – Schnellbach Gábor

Forrás: https://kanizsaujsag.hu/hir/201804/72-oran-keresztul-horgasztak | Tulajdonos: NAGYKANIZSA ONLINE

Comments are closed.