Ez a weboldal a MOSQUITO Sport-és Horgászegyesület oltalma alatt áll. Kifejezett írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a weboldal tartalmának másolása, változatlan vagy nagymértékben hasonló tartalmú átvétele, ami magába foglalja mind a szöveg, mind a képi megjelenést, weboldal elrendezést, grafikát, és a pdf kiterjesztésű oldalakat is. Másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdés változatlan átvétele, vagy az általunk írt- szerkesztett szöveg, cikk nagymértékű hasonlósága. Jelen szabály megsértése esetén 250.000 Ft kötbért számlázunk a másolt oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének (anyagunk átvevőjének), vagyis a jogtalan felhasználónak. A bizonyításhoz internetes tartalomtanúsítást használunk, amit minden esetben közjegyző hitelesít, így az közokiratnak minősül. A közjegyzői díjat a jogtalan felhasználóra hárítjuk.
logo

Csapatunk

Kik is vagyunk?

MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület csapata

"KCC" Kanizsa Carp Cup a nagykanizsai HorgászOnline horgászbolt által szervezett Nagykanizsa környék legnagyobb verseny vagy verseny sorozatok elnevezése.

A versenyen találkozhatsz a MOSQUITO Sport -és Horgászegyesület csapatával, akik mindenben állnak rendelkezéseitekre!

Bakonyi Kornél

Egyesület elnöke

Bakonyi Kornél

A Kanizsa Carp Cup "megálmodója", versenybíró, verseny főszervező, a nagykanizsai HorgászOnline horgászbolt és webáruház tulajdonosa illetve a MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület elnöke. Elkötelezett C&R hívő! Közvetlen stílusú, segítőkész ember, minden helyzetben feltalálja magát.

Bognár Zoltán

Felügyelőbizottság elnöke

Bognár Zoltán

A Kanizsa Carp Cup egyik "mozgatórugója", versenybíró, verseny főszervező, a FinalBaits Carp Team csapatkapitánya, illetve a MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület oszlopos tagja. Több, mint 10 éves versenymúlttal rendelkező, közvetlen, segítőkész ember! Elvetemült Catch & Release hívő :)!

Ferenczi Tibor

Versenybizottság elnöke

Ferenczi Tibor

Többszörös IBCC versenybíró, versenyszervező - Háromfa Örömpeca találkozók - elkötelezett C&R hívő! Profi pontyhorgász! Tibivel a versenyen találkozhattok természetesen, sokaknak már ismerős "arc" lesz. Közvetlen stílusú, segítőkész ember, minden helyzetben feltalálja magát. Régi motoros a bojlis versenyeken!

Zsíros Imre

Versenybíró

Zsíros Imre

Versenybíró, a FinalBaits Carp Team oszlopos tagja, FinalBaits teszthorgásza, elkötelezett pontyhorgász és pergetőhorgász, és vallja a "Fogd meg és engedd vissza" elvet. Imi is a bírák csapatát erősíti, ha segítségre szorulsz biztosan számíthatsz rá bármiben!

Bné Böröcz Szilvia

Versenybíró

Bné Böröcz Szilvia

Egy igazi "műkörmös", aki nem riad meg a bojlis horgászversenyek kihívásaitól! Kanizsa Carp Cup adminisztrációs dolgai a feladata, lelkes amatőr pontyhorgász és FinalBaits Carp Team oszlopos tagja.

C&R FOREVER

Bné Gerezsdi Rita

Egyesületi titkár

Bné Gerezsdi Rita

A nagykanizsai HorgászOnline horgászbolt és webáruház tulajdonosa illetve a MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület titkára, nemzetközi kapcsolatok kezelője. Ügyfélszolgálati munkatárs.

Krabat Istvánné

Adminisztrációs munkatárs

Krabat Istvánné

Kanizsa Carp Cup adminisztrációs dolgai a feladata, lelkes amatőr horgász.

Horváth Gabriella

Pénzügyi vezető

Horváth Gabriella

A MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület pénzügyi vezetője, aki a hétköznapi munkáját is sikeres könyvelőként éli. Egyesületünk és versenyeink költségvetéseinek a felelős személye.

Hegedüs Erzsébet

Rendezvényszervező

Hegedüs Erzsébet

A MOSQUITO Sport- és Horgászegyesület és a Kanizsa Carp Cup hivatalos rendezvényszervezője. Az éneklés és a zene mellett, szabadidejében kedvenc hobbijának, a horgászatnak is hódol.